Wintervakantiepark Arber

Te midden van dik besneeuwde bomen kunt u op wintervakantiepark Arber genieten van de prachtige natuur en ruime wintersport mogelijkheden vanuit uw eigen comfortabele chalet. Uw vrijstaande chalet ligt mooi in het sneeuwlandschap van het park. Rond het chalet kunnen kinderen vrij en veilig spelen, sneeuwpoppen maken of sleetje rijden. Vanaf de overdekte veranda heeft u uitzicht op het idyllische winterlandschap. Uw chalet is ruim en volledig wintervast en beschikt over comfortabele verwarming. De chalets zijn geheel ingericht voor gebruik in de winter met aparte hal voor het ophangen en drogen van de skipakken en een ruime woonkamer met gezellige zithoek (de familie chalets hebben zelfs een speelzolder en vide).

Op het vakantiepark kunt u als gast dagelijks maar liefst 3 uur lang kosteloos gebruik maken van het naastgelegen verwarmde zwembad (ZEB). Direct naast het park is een nieuw en uitgebreid sauna- en wellness complex waar u als gast van ons kosteloos gebruik van kunt maken.

Direct naast de camping zijn er kilometers lange regionale Langlauf wegen gesitueerd, zodat u gelijk kunt beginnen! Ook bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de kosteloze skibus, die direct van de receptie vertrekt, naar het grootste Skigebied van het Beierse Woud (de Grote Arber). Uw ski-uitrusting bergt u bij terugkeer comfortabel op in onze eigen, verwarmde Ski berging, die zich ook bij de ingang van het  park bevindt.