Winter Vakantie

In de winter waant u zich in vakantiepark Arber in het bos van de Kerstman. Een dik pak sneeuw verandert het Beierse Woud in een sprookjesachtig winterpark. Of u nu uw vakante in een Familie- of comfort Chalet doorbrengt, de echte wintersfeer kan u niet ontgaan.

Direct op het park kunt u instappen in het regionale loipenet en beginnen vele kilometers gespoorde langlauf loipes. Het Langlaufzentrum Zwiesel bevindt zich naast het park en biedt goed onderhouden loipes. Sommige loipes zijn zelfs in de avond verlicht. Ook de winterwandelaar vindt een schier oneindig netwerk aan prachtig besneeuwde bospaden. Beginnende skiërs en kinderen kunnen terecht bij de plaatselijke sleeplift en skischool. Gevorderde skiërs kunnen met de gratis skibus, die direct voor het vakantiepark vertrekt naar het grootste skigebied van het Beierse Woud. Uw Ski-uitrusting bergt u comfortabel op in onze eigen, verwarmde Ski berging, die zich ook bij het begin van het park bevindt.

In het naastgelegene Zwieseler recreatiebad kunt u ter ontspanning een duik nemen in het verwarmde bad. U kunt ook het Bayerwald Saunadorp een bezoekje brengen, deze is ook naast het park gelegen.

Na de vele frisse lucht is het tijd voor een hapje eten. In de verschillende restaurants in de omgeving kunt u uw avond heerlijk afsluiten met een van de vele regionale gerechten.