Nieuwe brochure 2014 en een nieuwe frisse Website

28 November, 2013 09:32

Nog overzichtelijker, moderner en informatiever presenteert Vakantiepark Arber zich vanaf nu in de moderne media!

Onze geheel vernieuwde website met vele nieuwe functies en overzichten nodigt u uit om een virtueel kijkje te nemen in Vakantiepark Arber.
U kunt zich online informeren over de mogelijkheden die de glasstad Zwiesel, het natuurpark en het Beierse Woud allemaal bieden. Scrolt u rustig eens door de menu’s en ontdekt deze veelzijdige regio. Natuurlijk vind u er ook de tijden van de trein en bus en de menukaart van ons eigen parkrestaurant „Arber Stüberl“.

De website is direct gekoppeld aan Twitter en Facebook om u van het allerlaatste nieuws te voorzien. Kijk ook eens naar de leuke foto’s die onze gasten achtergelaten hebben op onze Facebookpagina.
Vanaf 2014 zult u geen Nieuwsbrief meer ontvangen. We zullen alle nieuws direct op onze Facebookpagina melden. Sluit u aan en wordt vriend van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.

Mocht u toch graag een papieren brochure ontvangen dan kan dat ok. We hebben ook de nieuwe 2014 brochure inmiddels klaar liggen.

We verheugen ons op de komende winter. Voor Kerst en Nieuwjaar hebben we nog 1 Chalet vrij. Heeft u nog niet geboekt, dan kan dat nog tegen Last Minute tarief.

Tot ziens op Vakantiepark Arber.

< Bedrijf feestdagen 2013 >