In de aankomende zomer is er veel te doen…

4 Juni, 2013 08:54

Of u nu gaat wandelen, fietsen of simpelweg ontspannen geniet van het samenzijn,- op Ferienpark Arber is er iets voor iedereen.

Wanneer een aantal de omgeving me eigen kracht met E-Bikes Segways of met de voet verkennen, beleven anderen de leerzame en verscheidende toeren, uitstapjes, week- en weekendprogramma’s.

In ieder geval biedt de omgeving met fakkelwandeltochten, kano- en klimtoeren, vismogelijkheden of een ontspannende dag in ,,ZEB’’, het Zwieseler beleveniszwembad waar alle gasten van Ferienpark kosteloos en onbeperkt gebruik van kunnen maken, genoeg mogelijkheden voor zowel de kleine als de grotere gasten.

Gedurende de zomervakanties biedt ons eigen Animatieteam ook in het Ferienpark zelf, verschillende activiteiten en programma’s voor het gehele gezin, met onder andere: GPS- zoektochten, theater-, film- en quizavonden en uitstapjes waar u de hele dag van kan genieten.

Stipt bij de zomer zonnewende op 21. Juni is het een gewoonte om dit in deze hoek van Zwiesel direct te gaan vieren, door in de gehele omgeving ontelbare sint-jansvuren aan te steken waardoor er een romantische sfeer in de avond ontstaat. Gedurende het feest kunt u ook genieten van de heerlijke plaatselijke gerechten.

< Bedrijf feestdagen 2013 Das Zwieseler Osternest & Spezial Rabatte >