De zomer bij Ferienpark Arber

15 Juli, 2013 16:22

Lieve vrienden van Ferienpark Arber.

Het vakantieseizoen is al begonnen en het weer laat zich van zijn beste kant zien. Ideaal om de stad Zwiesel en de schitterende omgeving van het Bayerische woud te ontdekken.

In Zwiesel vindt deze week tot 21.7.2013 het jaarlijkse Grenslandfest (grenslandfeest) plaats. Naast de vele verschillende kleurrijke attracties, tentjes biedt het volksfeest zijn bezoekers vele kostelijkheden uit de feestdagkeuken en lokt met vermakelijke blaas- en volksmuziekoptredens, als ook ’s avonds met vrolijke bands, de echte volksfeest plezier in traditionele kleding en meer naar zich toe.

En omdat het startschot van het hoogseizoen al is geweest, wacht ook Ferienpark Arber met veel vernieuwingen en activiteiten op onze vakantiegasten.

Ons eigen parkrestaurant ,,Arber Stüberl” biedt u naast regionale specialiteiten ook geliefde, internationale gerechten in een Bayerische-moderne atmosfeer en geeft de gasten gedurende het hoogseizoen in de avond en vanaf 11.20 in de middag ook de mogelijkheid om te genieten van kleine snacks, koffie en gebak. Zo kunt u ook in de Biergarten op het restaurantterras, na een heerlijke fiets- of wandeltocht, genieten van een heerlijk ijs of misschien een koude Radler en ontspannen in de avondzon met het geweldige uitzicht. Elke donderdagavond is voor onze gasten in het restaurant een gezellig live- muziekoptreden.

Interessante en afwisselende activiteiten voor de gehele familie, bied het animatieteam, met programma’s zoals de GPS-zoektocht, dagtochten, quizavonden en aqua-Aerobics. Vervelen is daarom niet mogelijk en wanneer Zijp, de bij, de mascotte van het park of de Arber-Express met muzikaal vermaak over het park rolt, zijn de grote en kleine gasten moeilijk tegen te houden.

Op het vakantiepark bevind zich nu ook een nieuwe grote tent, die naast evenementen, festiviteiten ook als internet-tent en uitganspunt voor groepsactiviteiten voor het animatieteam tijdens slecht weer wordt gebruikt.

Alle actuele week- en animatieprogramma’s zijn als download, als ook verder informatie, activiteiten en nieuwigheden vindt u zowel op onze homepage: www.ferienpark-arber.nl , als ook op onzeFacebookpagina.

< Bedrijf feestdagen 2013 Hoogwater in Europa - niet in Zwiesel >