Nieuws

Awards 2015

Een reden om te vieren! Bij de Zoover Awards 2015 hebben wij dit jaar een Bronzen Award gewonnen!
Bij de ANWB Kindercamping Awards hebben onze kleine gasten zelfs ervoor gezorgd dat wij op de 2de plaats van alle kindvriendelijke Europese campings geëindigd zijn! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!
 

Gezellige winterzonnewende viering

Op Zondag 28.12.2014, nodigt Vakantiepark Arber u opnieuw uit om deel te nemen aan de gezellige winterzonnewende viering in de verwarmde evenementen tent.

Het begint om 18:00 uur.

Voor de live muziek zorgt het duo ''Voglwuid’’ met de beste Beierse volksmuziek.

Beursaanbieding Utrecht 2015

Op 14 Januari tot en met 18 Januari 2015  zijn wij te vinden op de Vakantiebeurs  in Utrecht.

Als u direct op de beurs bij ons boekt ontvangt  u maar liefst 15% korting op uw verblijf op een kampeerplaats of in een Chalet *.
U vindt ons in Hal 9, Standplaats D007.
 
Wij verheugen ons op uw komst!

* Aanbod alleen geldig bij boeking op de beurs, niet telefonisch of via internet te boeken en alleen bij verblijf van 7 nachten of langer. Voor Chalets niet geldig in Juli en Augustus.

Speciale Winteraanbieding!

Heeft u nog geen wintervakantie geboekt?

Dit is uw kans!

Nu 15% korting op uw verlijf in een Chalet van 20.12.2014 tot 27.12.2014!

 
Tip: met de nieuwe ArberaktivCard kunt u na een vermoeiende dag op de piste kosteloos in het nabijgelegen zwembad een duik nemen of genieten van een ontspannende avond in de Bayerwald Sauna!

ArberactivCard

Vanaf 1 November 2014 biedt Vakantiepark Arber als officiële Arberaktiv partner in verbinding met de eerdere gastenkaarten van de stad Zwiesel, een All inclusive kaart aan van de provincie Regen. Meer dan 50 diensten op het gebied van skiliften, zwembaden, musea , recreatieve voorzieningen, natuur- en familie activiteiten, Sport- en wandel evenementen zijn gratis voor de duur van uw verblijf met deze unieke kaart. U spaart hierbij tot € 400,00 per persoon op vakantie Alle belangrijke vragen en antwoorden rond om de All inclusive Card kunt u vinden op de volgende pagina: www.

Bedrijfssluiting 2014/2015

Vanaf 3 November t/m 18 December 2014 en van 02 Maart t/m Pasen 2015 zullen alleen de Semi-Comfort plaatsen van Vakantiepark Arber geopend zijn en staan u voor € 10,50 per nacht ( excl. stroom) ter beschikking. De sanitaire voorzieningen kunnen in deze tijd in antivries stand  zonder warm water gebruikt worden . Water tanken en legen is op elk moment mogelijk. De kosteloze  toegang tot het plaatselijke zwembad vervalt in verband met deze bedrijfssluiting van November tot 25 December 2014.

Zomer 2014 bij Ferienpark Arber

  Sonnwendfeuer

Net op tijd voor de zomer zonnewende op 20 Juni word er in Zwiesel en omgeving weer wat gevierd!
In de complete omgeving worden talloze vreugdevuren gemaakt en genoten van  plaatselijke gerechten in een romantische sfeer.

Het Zwieseler Grenzlandfest

Jaar na jaar vertegenwoordigt het Zwieseler Grenzlandfest een hoogtepunt in de evenementenkalender van de stadt Zwiesel, die ook dit jaar van 12 tot 20 Juli in de glasstad plaats vind.
Naast de vele kleurrijke kermisattracties en kraampjes biedt het Grenzlandfest zijn bezoekers ook hartige lekkernijen uit de plaatselijke keuken en lokt iedereen met zijn glas-en volksmuziek optredens. Daarnaast spelen er diverse sfeervolle bands tot in de nacht die het volksfeest compleet maken! Kortom, vergeet je Dirndl en Lederhose niet en feest mee!

Glasdagen

De Zwieseler glasdagen tellen in Duitsland en misschien zelfs wereldwijd tot de belangrijkste artistieke glastentoonstellingen en vinden dit jaar, met de speciale tentoonstelling ,,Glasschmuck- Fantasien’’ , opnieuw van 09.08.

Nieuwe brochure 2014 en een nieuwe frisse Website

Nog overzichtelijker, moderner en informatiever presenteert Vakantiepark Arber zich vanaf nu in de moderne media! Onze geheel vernieuwde website met vele nieuwe functies en overzichten nodigt u uit om een virtueel kijkje te nemen in Vakantiepark Arber.
U kunt zich online informeren over de mogelijkheden die de glasstad Zwiesel, het natuurpark en het Beierse Woud allemaal bieden. Scrolt u rustig eens door de menu’s en ontdekt deze veelzijdige regio. Natuurlijk vind u er ook de tijden van de trein en bus en de menukaart van ons eigen parkrestaurant „Arber Stüberl“.

De website is direct gekoppeld aan Twitter en Facebook om u van het allerlaatste nieuws te voorzien.

Bedrijf feestdagen 2013

Beste gasten,

Ons eigen Restaurant  "Arber Stüberl " is van 02.11.2013 tot en met 13.12.2013 gesloten i.
Getoond 1–10 van 57123456