6/7-Persoons Chalets

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte. De 6/7-persoons 4-kamer chalets liggen aan de rand van het vakantiepark Arber. Rond de vrijstaande chalets is er een oase van ruimte. Onbezorgd spelen of genieten van de natuur. Alle chalets zijn zo gelegen dat u optimaal plezier heeft van de ruime ligging. Het chalet zelf is ook ruim opgezet. Met meer dan 70 m2 vloeroppervlakte over twee verdiepingen is het de ideale accommodatie om met uw gezin of groep vrienden vakantie te vieren. Kinderen zijn dol op de ruime speelzolder en hebben via de vide contact met u terwijl u in de woonkamer een wijntje drinkt. 3 slaapkamers met voldoende bergruimte zorgen voor een onbekommerde vakantie. 

Indeling 

Op de begane grond komt u binnen in de hal met garderobe. Vervolgens komt u in de woonkamer met een gezellige Beierse zithoek. Elk chalet beschikt over een HD LCD Flatscreen TV. De open keuken is voorzien van een ruime koelkast, magnetron en 4-pits elektrische kookplaat. In de badkamer bevindt zich een toilet, wastafel en douche met jetstreams en regendouche. Er zijn beneden twee slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een twee persoons bed en de kleine is voorzien van een stapelbed.

De bovenverdieping bereikt u via een open trap vanuit de woonkamer. Boven vind u een derde 2-persoons slaapkamer. De vide boven de woonkamer geeft een ruimtelijk effect. Ook is er boven een ruime speelzolder met eigen balkon. 

Favoriete plaats voor de meeste gasten is de overdekte veranda die u via de woonkamer bereikt. Op dit ruime terras geniet u beschut van het buitenleven.

Het houten interieur van een chalet op vakantiepark Duitsland

Het houten interieur van een chalet op camping Duitsland

Zicht van bovenaan de trap

Het bovenaanzicht van een chalet op vakantiepark Duitsland

het bed in een Chalet op Arber camping Duitslan

Een van de luxe bedden in de chalets