Huur accommodaties

Op het vakantiepark Arber worden vrijstaande chalets gebouwd. Een fijne vakantie in een luxe vrijstaand chalet in Beierse stijl midden in het vier sterren vakantiepark, dat is pas onbezorgd genieten. Er zijn twee typen chalets (50 - 70 m2). Als u met uw familie of een groep vrienden komt is het ruime familie chalet voor 6/7 personen ideaal. Deze familie chalets beschikken over twee woonlagen en hebben 3 slaapkamers en een speelzolder. Bent u met minder dan zijn er ook 4-persoons comfort chalets. Deze zijn identiek qua bouw als de familie chalets, maar hebben geen bovenverdieping. Alle chalets zijn comfortabel verwarmd en hierdoor geschikt voor zomer en winter. Rond ieder chalet is er veel ruimte voor de kinderen om te spelen of te genieten van de natuur. 

Alle chalets zijn voorzien van een moderne keuken, badkamer met douche en gezellige Beierse zithoek. Voor het chalet bevindt zich een grote overdekte veranda. Ideaal om nog even na te genieten van het avondzonnetje. De chalets bevinden zich aan de rand van het park en hebben directe toegang tot de langlauf loipes en de wandelpaden. Ook zijn er enkele chalets aan het rustig kabbelende beekje de “Ahornbach” gelegen. 

Gasten van het chaletpark kunnen dagelijks 3 uur lang kosteloos gebruik maken van het naastgelegen recreatiebad. Hier vindt u binnen en buitenbaden, sauna, solarium en nog veel meer. 

Alle chalets zijn rookvrij. Honden zijn op aanvraag beperkt toegelaten.