Wandelen & Fietsen

Het nationaalpark Beierse Woud, dat in de directe omgeving van Vakantiepark Arber ligt, behoort tot een van de mooiste wandel-, wintersport- en fietsgebieden van Europa. Het gebied biedt naast de frisse berglucht ook oneindig veel mogelijkheden voor diverse activiteiten.

Wandelt u graag? Dan zijn de goed aangegeven wandelpaden, met een totale lengte van meer als 320 km, hetgeen wat u zoekt. Ontdekt u zelf hoe mooi het Beierse Woud is tijdens een ontspannen wandeling of bergwandeling door het glooiende landschap.

Wilt u het iets sportiever aanpakken? Dan kan dit uitstekend met de verschillende fiets-. mountainbike- en E-bike routes. Alle routes zijn ingedeeld in verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden en worden duidelijk aangegeven. Afhankelijk van uw voorkeur ontdekt u al fietsend de mooiste plekjes van het Beierse Woud.

Ook in de winter biedt de regio vele recreatieve mogelijkheden. Zo kan er door de hele familie fanatiek geskied worden op de verschillende pistes van de Grote Arber. Dit wintersport gebied is met het vernieuwde Arber-Kinderland uitermate geschikt voor kinderen. Maar ook voor de langlaufer is het goed vertoeven in het Beierse Woud. Direct vanuit Vakantiepark Arber kan er gestart worden in de gespoorde loipes.

Of wat dacht u van rodelen, sneeuwschoenwandelen, arrenslee rijden, fakkelwandelingen of een ontspannende duik in het verwarmde Zwieseler recreatiebad dat voor alle gasten van Vakantiepark Arber 3 uur lang gratis toegankelijk is?

Dit alles en nog veel meer wacht op u tijdens een vakantie op Vakantiepark Arber in Zwiesel. 

Wilt u meer weten? 
Meer informatie over fiets(huur) mogelijkheden en routes klik dan hier.  
Meer informatie over GPS-routes, bekijken en downloaden klik dan hier.